descopera-ti_drumul

O călătorie captivantă de autodescoperire și planificare a carierei!

Prin intermediul programului de coaching „Descoperă-ți drumul” ajut adolescenții să se transforme din crisalide închistate în nesiguranță și blocate la o intersecție de drumuri, în fluturi care știu ce floare să aleagă conform abilităților, valorilor și dorințelor pe care le manifestă.

Te regăsești?

Acest capitol din viața sa poate fi dificil atât pentru el/ea, cât și pentru tine.

Adolescența e o perioadă copleșitoare și aduce mai mereu cu ea un sentiment continuu de confuzie, sentiment pe care mi-am propus să îl înlocuiesc cu siguranță de sine și credința că în interiorul fiecăruia zace un izvor nesecat de potențial.

Sunt Daniela Croitoru

Și după ore de formare în coaching și de lucru cu profesorii și adolescenții în programele Asociației pentru Valori în Educație, am înțeles că în fața unor asemenea provocări resursele pe care le punem la dispoziția copiilor nu sunt suficiente.

Dacă m-aș întoarce în timp, aș aloca mai mult timp dialogurilor autentice cu fiica mea, fară judecata expertului – părinte” (eu ştiu mai bine ce, când, cum sa inveţi) şi aş activa “părintele-coechipier” (deschis si curios să înteleagă perspectiva copilului,) căutând să găsim împreună soluţiile adecvate.

Aș încerca să transform experiența examenelor în una plăcută și aș adresa toate provocările în fața cărora ea a trebuit să ia o decizie.

Programul de coaching
Descoperă-ți drumul

Am ales să ofer fiecărui părinte ocazia să treacă la acțiune în timp util și să le asigure copiilor o șansă reală în alegerea drumului în viață.
În cadrul a 6-10 sesiuni, copilul tău va descoperi:

Cum să își seteze țeluri realiste și să facă alegeri în ton cu adevăratele sale nevoi.

Pentru că are propriul ritm și mod de a percepe lumea și este important să aibă la el/ea răspunsurile la întrebări precum „De ce?”, „Cum?”, „Când?” atunci când vine vorba de pașii ce îi vor decide viitorul.

Cum să își identifice talentele native și să le dezvolte.

Cred cu tărie într-o viață trăită în mod autentic și adolescentul de acum va fi un adult împlinit dacă depistează acele lucruri care îi fac inima să tresalte și lumea din jur să vibreze.

Modalități practice prin care să depășească credințele limitative și provocările ce vin odată cu vârsta.

Cheia spre reușită se află în interiorul său, acoperită de straturi sufocante de reacții la factori externi și interni. Cu abordarea potrivită și multă răbdare la purtător, o vom scoate la lumină.

Cum să își planifice primii pași către etapa inițială a unei cariere pe baza unui set complet de informații personalizate.

Mulți adolescenți văd într-o carieră doar un timp mort de la 9 la 5 în care toate visurile se destramă, ore lungi de plictiseală și rutină, un viitor lipsit de acel ceva care te face să simți că trăiești. Împreună vom desena un traseu personalizat care să ofere împlinire și satisfacție încă de la primii pași.

Printr-o abordare personalizată și interactivă, îl/o voi ajuta să-și contureze cu încredere viitorul

Îi voi transforma viziunea asupra unei cariere și voi aduce entuziasmul înapoi în ecuație, pentru un plus de
încredere în ziua de mâine.
În spațiul sigur al procesului de coaching va putea explora, fără presiunea familiei, a societății și a colegilor, ce vrea cu adevarat sa devină, care este ritmul său și ce abilități îl/o fac cu adevărat să strălucească.

Scapă de grijile pe care ți le faci în legătură cu viitorul copilului tău și pune-i la dispoziție uneltele necesare pentru a afla ce vrea să facă în viață.

Simt că asta e ceva ce fiecare dintre noi ne-am fi dorit să avem la dispoziție la timpul nostru: claritate, înțelegere și un ghid care să ne aducă la liman atunci când ne scăldam în apele confuziei și neîncrederii în forțele proprii.


Înscrie-te pentru o discuție de clarificare și hai să facem munca distractivă pentru noile generații!