#navigatori_in_cariera

Busola orientării în carieră și a tranzițiilor profesionale

Vâslele și busola sunt la tine, iar eu îți voi arăta cum să le folosești pentru a transforma imposibilul în „Sunt posibil” în cadrul programului de orientare în carieră și tranziții profesionale, „Navigatori în carieră”.

Te regăsești?

E ușor să lași lucrurile să se întâmple.

În schimb, cere mult efort să preiei inițiativa asupra modului în care calea ta în viață se bifurcă și să decizi unde anume ajunge ea. Ca să nu te trezești la un moment dat că toate deciziile importante au fost luate deja pentru tine, e necesar să recapeți controlul asupra a ceea ce îți dorești, să treci prin momente cruciale care pun sub semnul întrebării cine ești, de ce ești aici și cum îți definești propriul loc în lume.

Și uneori poți aveavșansa să le experimentezi încă de la început de drum sau să le reiei chiar și la jumătatea călătoriei tale.
Aceste momente pot veni ca atare, și-ți va lua, poate, o viață să le valorifici, sau pot fi clădite cu intenție și determinare.


Știu, e greu să navighezi în plină furtună pe o mare plină de confuzie, temeri și limitări. Dar trebuie să faci primul pas și să alegi o direcție, să începi să cauți acele lucruri care te împlinesc, să treci de la credințe disfuncționale la credințe practice și realiste.

Ai nevoie doar de un strop de curaj.

Vâslele și busola sunt la tine, iar eu îți voi arăta cum să le folosești pentru a transforma imposibilul în „Sunt posibil” în cadrul programului de orientare în carieră și tranziții profesionale, „Navigatori în carieră”.

Pe durata a 6-10 sesiuni ale acestei călătorii îți vei alege calea spre împlinirea profesională și vei afla nu doar cum să ajungi acolo, ci și de ce sunt necesare schimbările în viața ta.

Vom explora împreună visurile și aspirațiile tale,

Printr-un plan personalizat, adaptat exclusiv nevoilor și provocărilor tale, pentru a-ți atinge obiectivele.

Vom lucra asupra abilităților tale practice,

Te voi încuraja să îți descoperi punctele forte și să explorezi noi opțiuni de carieră și-ți voi oferi instrumentele necesare pentru a face față cu succes tranzițiilor profesionale și noilor începuturi.

Te voi susține în depășirea credințelor limitative

Și a barierelor mentale într-un proces în care îți vei extinde plasa de siguranță și vei ieși din zona de confort

Vei obține claritate

O imagine clasă asupra direcției în care te îndrepți iar asta te va ajuta să resimți mai puțin presiunea sarcinilor de zi cu zi și să îți organizezi munca mult mai eficient.

La sfârșitul programului vei realiza lucruri pe care le credeai imposibile și vei vedea totul printr-o lentilă nouă

Mai mult, vei face față blocajelor și capcanelor pe care chiar tu ți le creezi pentru a rezista schimbării cu ajutorul uneltelor potrivite.
Poate îți vine greu să crezi că o simplă discuție cu un coach te poate ajuta să te cunoști și să îți dezvolți abilitățile și crezi că știi totul despre tine și potențialul tău.

Însă e mai mult decât o discuție. Este o călătorie de redescoperire a sinelui, de creștere și dezvoltare de la interior spre exterior.

Vom răspunde împreună la toate acele întrebări pe care ți le pui ție însuți dar la care nu reușești niciodată să găsești un răspuns pe deplin satisfăcător.


Cu harta încrederii într-o mână și busola schimbării în cealaltă, vei face primii pași pentru a reorganiza și prioritiza ce este cu adevarat important pentru a seta direcția spre “înainte”

Te aștept la bord cu toate pânzele sus!

Programează o sesiune de descoperire pentru a afla cu ce obstacole te confrunți și dacă acest program este potrivit pentru tine.